Personvernregler

Denne applikasjonen samler inn noen personopplysninger fra brukerne.

Personopplysninger som behandles for følgende formål og ved bruk av følgende tjenester:

Annonsering

  • Google DV360 og Yandex
    Personopplysninger: Sporere; Bruksdata

Analyser

  • Google Analytics 4
    Personopplysninger: Bruksdata
  • Konverteringssporing i Google Analytics og Google Ads
    Personopplysninger: Sporere; Bruksdata

Hosting og støttet infrastruktur

  • Akamai Content Delivery Network
    Personopplysninger: Sporere; Bruksdata

Administrere kontakter og sende meldinger

  • Mailchimp
    Personopplysninger: Data kommunisert mens du bruker tjenesten
  • Mandrill
    Personopplysninger: ulike typer data

Remarketing og atferdsmålretting

  • Google Ads-remarketing og remarketing med Google Analytics
    Personopplysninger: Sporere; Bruksdata

Håndtering av tagger

  • Google Tag Manager
    Personopplysninger: Sporere

Trafikkoptimalisering og distribusjon

  • Cloudflare
    Personopplysninger: ulike typer data som spesifisert i personvernreglene for tjenesten

Informasjon om å velge bort interessebasert annonsering

I tillegg til enhver avmeldingsfunksjon som tilbys av noen av tjenestene som er oppført i dette dokumentet, kan brukere lære mer om hvordan de generelt kan velge bort interessebasert annonsering i den dedikerte delen av retningslinjene for informasjonskapsler.

Kontaktinformasjon

Eier og datakontroller DSM CYPRUS SERVICES LTD, Naxou 1, 1st floor, flat/office 103, Strovolos, 2043, Nicosia, Cyprus
Eier kontakt e-post: support@coomeet.com

Typer data som samles inn

Blant de typer personopplysninger som denne applikasjonen samler inn, alene eller gjennom tredjeparter, så er det: Bruksdata; Data kommunisert mens du bruker tjenesten; Sporere; ulike typer data.

Fullstendig informasjon om hver type personopplysninger som samles inn, er gitt i de dedikerte delene av denne personvernerklæringen eller ved spesifikk forklaring somvises før datainnsamlingen.
Personopplysninger kan fritt leveres av brukeren, eller, i tilfelle bruksdata, samles inn automatisk når du bruker denne applikasjonen.
Med mindre annet er spesifisert, er alle data forespurt av denne applikasjonen obligatorisk,og unnlatelse av å oppgi disse dataene kan gjøre det umulig for denne applikasjonen å tilby sine tjenester. I tilfeller der denne applikasjonen spesifikt sier at noen data ikke er obligatoriske, står brukerne fritt til ikke å kommunisere disse dataene uten konsekvenser for tilgjengeligheten eller funksjonen til tjenesten.
Brukere som er usikre på hvilke personopplysninger som er obligatoriske, er velkomne til å kontakte eieren.
Enhver bruk av informasjonskapsler — eller andre sporingsverktøy — av denne applikasjonen eller av eierne av tredjepartstjenester som brukes av denne applikasjonen, tjener formålet med å levere tjenesten som kreves av brukeren, i tillegg til andre formål som er beskrevet i dette dokumentet og i retningslinjene for informasjonskapsler, hvis tilgjengelig.

Brukere er ansvarlige for eventuelle tredjeparts personopplysninger som innhentes, publiseres eller deles gjennom denne applikasjonen, og bekrefter at de har tredjepartens samtykke til å gi dataene til eieren.

Modus og sted for behandling av dataene

Metoder for behandling

Eieren tar passende sikkerhetstiltak for å forhindre uautorisert tilgang, avsløring, modifisering eller uautorisert ødeleggelse av dataene.
Databehandlingen utføres ved hjelp av datamaskiner og/eller IT-aktiverte verktøy, i henhold til organisatoriske prosedyrer og moduser som er strengt relatert til de angitte formålene. I tillegg til eieren, kan dataene i noen tilfeller være tilgjengelige for visse typer ansvarlige personer, involvert i driften av denne applikasjonen (administrasjon, salg, markedsføring, juridisk, system-administrasjon) eller eksterne parter (for eksempel tredjeparts tekniske tjenesteleverandører, postoperatører, vertsleverandører, IT-selskaper, kommunikasjonsbyråer) utnevnt, om nødvendig, som databehandlere av eieren. Den oppdaterte listen over disse partene kan når som helst bli bedt om fra eieren.

Juridisk grunnlag for behandling

Eieren kan behandle personopplysninger knyttet til brukere hvis ett av følgende gjelder:

  • Brukere har gitt sitt samtykke til ett eller flere spesifikke formål. Merk: I henhold til noen lovgivninger kan eieren få lov til å behandle personopplysninger til brukeren motsetter seg slik behandling ("opt-out"), uten å måtte stole på samtykke eller noe annet av følgende juridiske grunnlag. Dette gjelder imidlertid ikke når behandlingen av personopplysninger er underlagt europeisk eller russisk databeskyttelseslov;
  • Levering av data er nødvendig for utførelsen av en avtale med brukeren og/eller for eventuelle prekontraktuelle forpliktelser derav;
  • Behandling er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som eieren er underlagt;
  • Behandlingen er knyttet til en oppgave som utføres i allmennhetens interesse eller i utøvelsen av offisiell myndighet som eieren er pålagt;
  • Behandling er nødvendig for de legitime interessene som forfølges av eieren eller av en tredjepart.

Under alle omstendigheter vil eieren gjerne bidra til å avklare det spesifikke juridiske grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om levering av personopplysninger er et lovbestemt eller kontraktsmessig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

Sted

Dataene behandles på eierens driftskontorer og på andre steder der partene som er involvert i behandlingen befinner seg.

Avhengig av hvor brukeren befinner seg, kan dataoverføringer innebære overføring av brukerens data til et landsom er høyere enn deres eget. For å finne ut mer om behandlingsstedet for slike overførte data, kan brukere sjekke delen som inneholder detaljer om behandling av personopplysninger.

Brukere har også rett til å lære om det juridiske grunnlaget for dataoverføringer til et land utenfor EU eller til en internasjonal organisasjon som er underlagt folkeretten eller opprettet av to eller flere land, for eksempel FN, og om sikkerhetstiltakene som er tatt av eieren for å beskytte deres data.

Hvis en slik overføring finner sted, kan brukerne finne ut mer ved å sjekke de relevante delene av dette dokumentet eller spørre eieren ved hjelp av informasjonen som er oppgitt i kontaktseksjonen.

Oppbevaringstid

Personopplysninger skal behandles og lagres så lenge formålet de er samlet inn for, krever det.

Derfor:

  • Personopplysninger som samles inn for formål knyttet til utførelsen av en kontrakt mellom eieren og brukeren, skal beholdes til en slik kontrakt er fullstendig utført.
  • Personopplysninger som samles inn med henblikk på eierens legitime interesser, skal beholdes så lenge det er nødvendig for å oppfylle slike formål. Brukere kan finne spesifikk informasjon om de legitime interessene som eieren har forfulgti de relevante delene av dette dokumentet eller ved å kontakte eieren.

Eieren kan få lov til å beholde personopplysninger i en lengre periode når brukeren har gitt samtykke til slik behandling, så lenge slikt samtykke ikke trekkes tilbake. Videre kan eieren være forpliktet til å beholde personopplysninger i en lengre periode når det er nødvendig for å utføre en juridisk forpliktelse eller etter ordre fra en myndighet.

Når oppbevaringsperioden utløper, skal personopplysninger slettes. Der kan ikke retten til tilgang, retten til sletting, retten tilretting og retten til dataportabilitet håndheves etter utløpet av oppbevaringsperioden.

Formålene med behandlingen

Dataene om brukeren samles inn for å tillate egener å tilby sin tjeneste, overholde sine juridiske forpliktelser, svare på håndhevelsesforespørsler, beskytte sine rettigheter og interesser (eller brukernes eller tredjeparter), oppdage skadelig eller uredelig aktivitet, samt følgende: Analyser, administrere kontakter og sende meldinger, håndtering av tagger, reklame, hosting og støttet infrastruktur, trafikkoptimalisering og distribusjon og remarketing og atferdsmålretting.

For spesifikk informasjon om personopplysningene som brukes til hvert formål, kan brukeren se avsnittet "Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger".

Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger

Personopplysninger samles inn for følgende formål og ved bruk av følgende tjenester:

Annonsering

Denne typen tjeneste gjør at brukerdata kan brukes til reklamekommunikasjonsformål. Denne kommunikasjonen vises i form av bannere og annonser på denne applikasjonen, muligens basert på brukerens interesser.
Dette betyr ikke at alle personopplysninger brukes til dette formålet. Informasjon og vilkår for bruk er vist nedenfor.
Noen av tjenestene som er oppført nedenfor, kan bruke sporere til å identifisere brukere, eller de kan bruke atferdsmessig retargeting-teknikk, dvs. vise annonser skreddersydd for brukerens interesser og atferd, inkludert de som oppdages utenfor denne applikasjonen. For mer informasjon, vennligst sjekk personvernreglene til de relevante tjenestene.
Tjenester av denne typen tilbyr vanligvis muligheten til å velge bort slik sporing. I tillegg til en avmeldingsfunksjon som tilbys av noen av tjenestene nedenfor, kan brukere lære mer om hvordan de generelt kan velge bort interessebasert annonsering innenfor den dedikerte-delen "Hvordan velge bort interessebasert annonsering" i dette dokumentet.

Google DV360

Google DV360 er en annonseringstjeneste som leveres av Google LLC eller Google Ireland Limited, avhengig av hvordan eieren administrerer databehandlingen, og som gjør det mulig for eigeren å administrere og planlegge reklamekampanjer. Dette omfatter utforming av annonsene, visning av dem til riktig målgruppe, budgivning gjennom verktøy for automatisk beslutningstaking (kalt «automatisk budgivning») og måling av kampanjens resultater.
Brukere kan bestemme seg for å deaktivere sporere av personlig tilpasning av annonser ved å gå til: Google Annonseinnstillinger. For å forstå Googles bruk av data kan du lese Googles partnerretningslinjer.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Retningslinjer for personvern; Irland — Retningslinjer for personvern.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Yandex (YANDEX, LLC)

Yandex er en advertising tjeneste levert av YANDEX, LLC.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: Russland — Personvernregler.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Analyser

Tjenestene i denne delen gjør det mulig for eieren å overvåke og analysere nettrafikk og kan brukes til å holde oversikt over brukeradferd.

Google Analytics 4 (Google LLC)

Google Analytics 4 er en nettanalysetjeneste som leveres av Google LLC («Google»). Google bruker dataene som samles inn for å spore og undersøke bruken av denne applikasjonen, for å utarbeide rapporter om sine aktiviteter og dele dem med andre Google-tjenester.
Google kan bruke dataene som samles inn, til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonsørnettverk.
I Google Analytics 4 brukes IP-adresser ved innsamlingstidspunktet og kastes deretter før data logges i et datasenter eller en server. Brukere kan lære mer ved å konsultere Googles offisielle dokumentasjon.
Personopplysninger som behandles: Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Personvernregler — Opt out.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Google Analytics

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google LLC eller Google Ireland Limited, avhengig av hvordan eieren administrerer databehandlingen («Google»). Google bruker dataene som samles inn for å spore og undersøke bruken av denne applikasjonen, for å utarbeide rapporter om aktivitetene og dele dem med andre Google-tjenester.
Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Personvernregler — Opt out; Irland — Personvern — Opt out.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Google Ads-konverteringssporing

Google Ads-konverteringssporing er en analysetjeneste som leveres av Google LLC eller Google Ireland Limited, avhengig av hvordan eieren administrerer databehandlingen, og som knytter sammen data fra Google Ads-annonseringsnettverket med handlinger som utføres i denne applikasjonen.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Retningslinjer for personvern; Irland — Retningslinjer for personvern.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Hosting og støttet infrastruktur

Denne typen tjeneste har som formål å være vert for data og filer som gjør det mulig for dette programmet å kjøre og distribueres, samt å gi en ferdig infrastruktur for å kjøre bestemte funksjoner eller deler av dette programmet.
Noen tjenester blant de som er oppført nedenfor, hvis noen, kan fungere gjennom geografisk distribuerte servere, noe som gjør det vanskelig å fastslå den faktiske plasseringen der personopplysningene er lagret.

Akamai Content Delivery Network (Akamai Technologies, Inc.)

Akamai er en vertstjeneste levert av Akamai Technologies, Inc.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Personvernregler.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Administrere kontakter og sende meldinger

Denne typen tjeneste gjør det mulig å administrere en database med e-postkontakter, telefonkontakter eller annen kontaktinformasjon for å kommunisere med brukeren.
Disse tjenestene kan også samle inn data om dato og klokkeslett da meldingen ble sett av brukeren, samt når brukeren samhandlet med den, for eksempel ved å klikke på lenker som er inkludert i meldingen.

Mailchimp (Intuit Inc.)

Mailchimp er en e-postadresseadministrasjon og meldingssendingstjeneste levert av Intuit Inc.
Personopplysninger som behandles: Data som kommuniseres mens du bruker tjenesten.
Behandlingssted: USA — Personvernregler.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Mandrill (The Rocket Science Group LLC)

Mandrill er en e-postadresseadministrasjon og meldingssendingstjeneste levert av The Rocket Science Group, LLC.
Personopplysninger som behandles: ulike typer data.
Behandlingssted: USA — Personvernregler.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Remarketing og atferdsmålretting

Denne typen tjeneste gjør det mulig for denne applikasjonen og dens partnere å informere, optimalisere og vise reklame basert på tidligere bruk av denne applikasjonenav brukeren.
Denne aktiviteten forenkles ved å spore bruksdata og ved å bruke sporere til å samle inn informasjon som deretter overføres til partnerne som administrerer remarketing- og atferdsmålrettingsaktiviteten.
Noen tjenester tilbyr et remarketingalternativ basert på e-postadresselister.
Tjenester av denne typen tilbyr vanligvis muligheten til å velge bort slik sporing. I tillegg til en avmeldingsfunksjon som tilbys av noen av tjenestene nedenfor, kan brukere lære mer om hvordan de generelt kan velge bort interessebasert annonsering iden dedikerte delen "Hvordan velge bort interessebasert annonsering" i dette dokumentet.

Google Ads-remarketing

Google Ads Remarketing er en remarketing- og atferdsmålrettingstjeneste som leveres av Google LLC eller Google Ireland Limited, avhengig av hvordan eieren administrerer databehandlingen, og som knytter aktiviteten til denne applikasjonen til GoogleAds-annonsenettverket og DoubleClick-informasjonskapselen. For å forstå Googles bruk av data kan du lese Googles partnerretningslinjer. Brukere kan velge bort Googles bruk av Trackers for personlig tilpasning av annonserved å gå til Googles annonseinnstillinger.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Personvernerklæring — Opt out; Irland — Personvernerklæring — Opt out.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Remarketing med Google Analytics

Remarketing med Google Analytics er en remarketing- og atferdsmålrettingstjeneste levert av Google LLC eller Google Ireland Limited, ipåvente av hvordan eieren administrerer databehandlingen, som kobler sporingsaktiviteten utført av Google Analytics og dets sporere med Google Ads-annonseringsnettverket og Dobbeltklikk-informasjonskapselen.
Personopplysninger som behandles: Sporere; Bruksdata.
Behandlingssted: USA — Personvernerklæring — Opt out; Irland — Personvernerklæring — Opt out.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Håndtering av tagger

Denne typen tjeneste hjelper eieren med å administrere kodene eller skriptene som trengs på dette programmet på en sentralisert måte.
Dette resulterer i at brukerdata strømmer gjennom disse tjenestene, noe som potensielt kan føre til oppbevaring av disse dataene.

Google Tag Manager (Google LLC)

Google Tag Manager er en tag håndteringstjeneste levert av Google LLC.
Personopplysninger som behandles: Sporere.
Behandlingssted: USA — Personvernserklæring.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til CCPA: internettinformasjon.

Trafikkoptimalisering og distribusjon

Denne typen tjenester gjør det mulig for denne applikasjonen å distribuere innholdet ved hjelp av servere i forskjellige land og for å optimalisere ytelsen.
Hvilke personopplysninger som behandles, avhenger av karakteristikkene og måten disse tjenestene implementeres på. Deres funksjon er å filtrere kommunikasjon mellom denne applikasjonen og brukerens nettleser.
Med tanke på den utbredte distribusjonen av dette systemet, er det vanskelig å bestemme stedene av innholdet som kan inneholde personlig informasjon om brukeren kan overføres.

Cloudflare (Cloudflare Inc.)

Cloudflare er en trafikkoptimaliserings- og distribusjonstjeneste levert av Cloudflare Inc.
Måten Cloudflare er integrert på betyr at den filtrerer all trafikk gjennom denne applikasjonen, dvs. kommunikasjon mellom denne applikasjonen og brukerens nettleser, samtidig som analytiske data fra denne applikasjonen kan samles inn.
Personopplysninger behandlet: ulike typer data som spesifisert i personvernerklæring for tjenesten.
Behandlingssted: USA — Personvernerklæring.
Kategori av personlig informasjon samlet inn i henhold til KKPA: internettinformasjon.

Informasjon om å velge bort interessebasert annonsering

I tillegg til en avmeldingsfunksjon som tilbys av noen av tjenestene som er oppført i dette dokumentet, kan brukere lære mer om hvordan de generelt kan velge bort interessebasert annonsering med den dedikerte delen av retningslinjene for informasjonskapsler.

Brukernes rettigheter

Brukere kan utøve visse rettigheter angående deres data behandlet av eieren.

Spesielt har brukerne rett til å gjøre følgende:

  • Trekke tilbake deres samtykke når som helst. Brukere har mulighet til å trekke tilbake samtykke der de tidligere har gitt sitt samtykke til behandling av deres personopplysninger.
  • Protestere mot behandling av deres data. Brukere har rett til å protestere mot behandlingen av dataene sine hvis behandlingen utføres på et annet juridisk grunnlag enn samtykke. Ytterligere detaljer er gitt i den dedikerte delen nedenfor.
  • Få tilgang til dataene deres. Brukere har rett til å lære om data blir behandlet av eieren, få opplysninger om visse aspekter av behandlingen og få en kopi avdataene som behandles.
  • Bekreft og søk rettelse. Brukere har rett til å verifisere nøyaktigheten av dataene sine og be om at de oppdateres eller korrigeres.
  • Begrense behandlingen av dataene deres. Brukere har rett til, under visse omstendigheter, å begrense behandlingen av deres data. I dette tilfellet vil eieren ikke behandle dataene sine for noe annet formål enn å lagre dem.
  • Få personopplysningene sine slettet eller på annen måte fjernet. Brukere har rett til, under visse omstendigheter, å få slettet sine data fra eieren.
  • Motta sine data og få de overført til en annen kontroller. Brukere har rett til å motta dataene sine i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format og, hvis det er teknisk mulig, å få dem overført til en annen kontroller uten hindring. Denne bestemmelsen er praktisk mulig, forutsatt at dataene behandles med automatiserte midler og at behandlingen er basert på brukerens samtykke, på en kontrakt som brukeren er en del av eller på prekontraktuelle forpliktelser derav.
  • Send inn en klage. Brukere har rett til å sende inn en klage til sin kompetente databeskyttelsesmyndighet.

Detaljer om retten til å protestere mot behandling

Når personopplysninger behandles for en offentlig interesse, i utøvelsen av en offisiell myndighet som er tillagt eieren eller med henblikk på de legitime interessene som forfølges av eieren, kan brukerne motsette seg slik behandling ved å gi grunnlag knyttet til deres spesielle situasjon for å rettferdiggjøre innvendingen.

Brukere må imidlertid vite at hvis deres personopplysninger behandles for direkte markedsføringsformål, så kan de motsette seg denne behandlingen når som helst uten å gi noen begrunnelse. For å vite om eieren behandler personopplysninger for direkte markedsføringsformål, kan brukerne henvise til de relevante delene av dette dokumentet.

Hvordan utøve disse rettighetene

Eventuelle forespørsler om å utøve brukerrettigheter kan rettes til eieren gjennom kontaktinformasjonen somer angitt i dette dokumentet. Disse forespørslene kan utøves gratis og vil bli adressert av eieren så tidlig som mulig og alltid innen en måned.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Denne applikasjonen bruker Sporere. For å lære mer, kan brukeren se retningslinjene for informasjonskapsler.

Tilleggsinformasjon om datainnsamling og behandling

Rettslige skritt

Brukerens personopplysninger kan brukes til juridiske formål av eieren i retten eller i stadiene som fører til mulige rettslige skritt som følge av feil bruk av denne applikasjonen eller de relaterte tjenestene.
Brukeren erklærer å være oppmerksom på at eieren kan bli pålagt å avsløre personopplysninger på forespørsel fra offentlige myndigheter.

Tilleggsinformasjon om brukerens personopplysninger

I tillegg til informasjonen i denne personvernerklæringen, kan denne applikasjonen gi brukeren ytterligere og kontekstuell informasjon om bestemte tjenester eller innsamling og behandling av personopplysninger på forespørsel.

Systemlogger og vedlikehold

For drifts- og vedlikeholdsformål kan denne applikasjonen og eventuelle tredjepartstjenester samle inn filer som registrerer interaksjon med denne applikasjonen (systemlogger) bruke andre personopplysninger (for eksempel IP-adressen) til dette formålet.

Informasjon som ikke finnes i denne policyen

Flere detaljer om innsamling eller behandling av personopplysninger kan bli bedt om fra eieren når som helst. Se kontaktinformasjonen i begynnelsen av dette dokumentet.

Hvordan "Ikke spor"-forespørsler håndteres

Dette programmet støtter ikke "Ikke spor"-forespørsler.
For å avgjøre om noen av tredjepartstjenestene den bruker, overholder "Ikke spor" -forespørslene, vennligst les deres retningslinjer for personvern.

Endringer i denne personvernerklæringen

Eieren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen når som helst ved å varsle sine brukere på denne siden og muligens i denne applikasjonen og/eller — så langt det er teknisk og juridisk mulig — sende et varsel til brukere via kontaktinformasjon tilgjengelig for eieren. Det anbefales på det sterkeste å sjekke denne siden ofte, med henvisning til datoen for den siste modifikasjonen som er oppført nederst.

Skulle endringene påvirke behandlingsaktiviteter utført på grunnlag av brukerens samtykke, skal eieren samle inn nytt samtykke fra brukeren, der det er nødvendig.

Informasjon for forbrukere fra California

Denne delen av dokumentet integreres med og supplerer informasjonen i resten av personvernerklæringen og leveres av virksomheten som driver dette programmet, og eventuelt dets morselskap, datterselskaper og tilknyttede selskaper (i denne delen referert til kollektivt som "vi", "oss", "vår").

Bestemmelsene i denne delen gjelder for alle brukere som er forbrukere bosatt i delstaten California, USA, i henhold til "The California Consumer Privacy Act of 2018" (Brukere henvises til nedenfor ganske enkelt som "du", "din", "din"), og for slike forbrukere erstatter disse bestemmelsene eventuelle andre muligens avvikende eller motstridende bestemmelser i personvernerklæringen.

Denne delen av dokumentet bruker begrepet "personlig informasjon" som det er definert i The California Consumer Privacy Act (CCPA).

Kategorier av personopplysninger som samles inn, utleveres eller selges

I denne delen oppsummerer vi kategoriene av personlig informasjon som vi har samlet inn, avslørt eller solgt, og formålene med dette. Du kan lese om disse aktivitetene i detalj i avsnittet "Detaljert informasjon om behandling av personlige data" i dette dokumentet.

Informasjon vi samler inn: kategoriene av personlig informasjon vi samler inn

Vi har samlet inn følgende kategorier av personlig informasjon om deg: internettinformasjon.

Vi vil ikke samle inn flere kategorier av personlig informasjon uten å varsle deg.

Hvordan vi samler inn informasjon: Hva er kildene til den personlige informasjonen vi samler inn?

Vi samler inn de ovennevnte kategoriene av personlig informasjon, enten direkte eller indirekte, fra deg når du bruker denne applikasjonen.

For eksempel oppgir du dine personlige opplysninger direkte når du sender inn forespørsler via et skjema i denne applikasjonen. Du oppgir også personlig informasjon indirekte når du navigerer i denne applikasjonen, da personlig informasjon om deg automatisk blir observert og samlet inn. Til slutt kan vi samle inn dine personlige opplysninger fra tredjeparter som jobber med oss i forbindelse med tjenesten eller med funksjonen til denne applikasjonen og funksjonene derav.

Hvordan bruker vi informasjonen vi samler inn: deling og avsløring av din personlige informasjon med tredjeparter for et forretningsformål

Vi kan avsløre den personlige informasjonen vi samler inn om deg til en tredjepart for forretningsformål. I dette tilfellet inngår vi en skriftlig avtale med en slik tredjepart som krever at mottakeren både holder personopplysningene konfidensielle og ikke bruker dem til andre formål enn de som er nødvendige for å oppfylle avtalen.

Vi kan også avsløre din personlige informasjon til tredjeparter når du eksplisitt ber om eller autoriserer oss til å gjøre det, for å gi deg vår tjeneste.

For å finne ut mer om formålene med behandlingen, se den relevante delen av dette dokumentet.

Ingen salg av dine personlige opplysninger

I løpet av de siste 12 månedene har vi ikke solgt noen av dine personlige opplysninger.

Hva er formålene vi bruker personopplysningene dine til?

Vi kan bruke dine personlige opplysninger for å tillate driften av denne applikasjonen og funksjonene derav ("forretningsformål"). I slike tilfeller vil dine personlige opplysninger bli behandlet på en måte som er nødvendig og proporsjonal med forretningsformålet de ble samlet inn for, og strengt innenfor grensene for kompatible driftsformål.

Vi kan også bruke dine personlige opplysninger av andre grunner, for eksempel til kommersielle formål (som angitt i avsnittet "Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger" i dette dokumentet), samt for å overholde loven og forsvare våre rettigheter overfor de kompetente myndighetene der våre rettigheter og interesser er truet eller vi lider en faktisk skade.

Vi vil ikke bruke dine personlige opplysninger til forskjellige, ikke-relaterte eller inkompatible formål uten å varsle deg.

Dine personvernrettigheter i California og hvordan du utøver dem

Retten til kunnskap og til portabilitet

Du har rett til å be om at vi avslører for deg:

  • Kategoriene og kildene til den personlige informasjonen vi samler inn om deg, formålene vi bruker informasjonen din til og med hvem slik informasjon deles;
  • I tilfelle salg av personopplysninger eller utlevering for et forretningsformål, to separate lister der vi avslører:
    • for salg, personopplysningskategoriene kjøpt av hver mottakerkategori; og
    • for utlevering for et forretningsformål, personopplysningskategoriene innhentet av hver mottakerkategori.

Utleveringen ovenfor vil være begrenset til personopplysningene som er samlet inn eller brukt i løpet av de siste 12 månedene.

Hvis vi leverer vårt svar elektronisk, vil vedlagte opplysninger være "bærbare", dvs. levert i et lett brukbart format for å gjøre det mulig for deg å overføre informasjonen til en annen enhet uten hindring — forutsatt at dette er teknisk mulig.

Retten til å be om sletting av dine personopplysninger

Du har rett til å be om at vi sletter noen av dine personlige opplysninger, underlagt unntakav loven (for eksempel, inkludert, men ikke begrenset til, hvor informasjonen brukes til å identifisere og reparere feil på denne applikasjonen, for å oppdage sikkerhetshendelser og beskytte mot uredelige eller ulovlige aktiviteter, for å utøve visse rights etc.).

Hvis det ikke gjelder noe juridisk unntak, vil vi som et resultat av å utøve din rett slette dine personlige opplysninger og be noen av våre tjenesteleverandører om å gjøre det.

Slik utøver du rettighetene dine

For å utøve rettighetene som er beskrevet ovenfor, må du sende inn din verifiserbar forespørsel til oss ved å kontakte oss via detaljene i dette dokumentet.

For at vi skal kunne svare på forespørselen din, er det nødvendig at vi vet hvem du er. Derfor kan du bare utøve de ovennevnte rettighetene ved å sende inn en verifiserbar forespørsel som må:

  • Gi tilstrekkelig informasjonsom gjør at vi med rimelighet kan verifisere at du er personen vi samlet inn personlig informasjon om eller en autorisert representant;
  • Beskrive forespørselen din med tilstrekkelige detaljer som gjør at vi kan forstå, evaluere og svare på den på riktig måte.

Vi vil ikke svare på forespørselen hvis vi ikke er i stand til å bekrefte identiteten din og derfor bekrefte den personlige informasjonen i vår besittelse som er relatert til deg.

Hvis du ikke personlig kan sende inn en verifiserbar forespørsel, kan du autorisere en person som er registrert hos Californias utenriksminister til å handle på dine vegne.

Hvis du er voksen, kan du sende inn en verifiserbar forespørsel på vegne av en mindreårig som har foreldre myndighet.

Du kan sende inn maksimalt 2 forespørsler over en periode på 12 måneder.

Hvordan og når forventes vi å håndtere forespørselen din

Vi vil bekrefte mottak av din verifiserbare forespørsel innen 10 dager og gi informasjon om hvordan vi behandler forespørselen din.

Vi vil svare på forespørselen din innen 45 dager etter mottak. Skulle vi trenge mer tid, vil vi forklare deg årsakene til hvorfor, og hvor mye mer tid vi trenger. I denne forbindelse, vær oppmerksom på at vi kan ta opptil 90 dager å oppfylle forespørselen din.

Vår(e) avsløring(er) vil dekke den foregående 12-månedersperioden.

Skulle vi nekte forespørselen din, vil vi forklare deg årsakene bak vårt avslag.

Vi tar ikke betalt for å behandle eller svare på din verifiserbare forespørsel med mindre en slik forespørsel er begrunnet eller overdreven. I slike tilfeller kan vi kreve et rimelig gebyr, eller nekte å handle på forespørselen. I begge tilfeller vil vi kommunisere våre valg og forklare årsakene bak det.

Informasjon for brukere bosatt i Brasil

Denne delen av dokumentet integreres med og supplerer informasjonen i resten av personvernerklæringen og leveres av enheten som driver dette programmet, og eventuelt dets morselskap, datterselskaper og tilknyttede selskaper (i denne delen refererert kollektivt som "vi", "oss", "vår").
Bestemmelsene i dette avsnittet gjelder for alle brukere som bor i Brasil, i henhold til "Lei Geral de Proteção de Dados" (Brukere refereres til nedenfor, ganske enkelt som "du", "din", "din"). For slike brukere erstatter disse bestemmelsene alle andre muligens avvikende eller motstridende bestemmelser i personvernerklæringen.
Denne delen av dokumentet bruker begrepet "personlig informasjon" slik det er definert i Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD).

Grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine

Vi kan behandle dine personlige opplysninger utelukkende hvis vi har et juridisk grunnlag for slik behandling. Rettslige grunnlag er som følger:

  • Ditt samtykke til de relevante behandlingsaktivitetene;
  • Overholdelse av en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse som ligger hos oss;
  • Gjennomføring av offentlig policy fastsatt i lover eller forskrifter eller basert på kontrakter, avtaler og lignende juridiske instrumenter;
  • Studier utført av forskningsenheter, fortrinnsvis utført på anonymiserte personopplysninger;
  • Gjennomføring av en kontrakt og dens foreløpige prosedyrer, i tilfeller der du er part i nevnte kontrakt;
  • Utøvelsen av våre rettigheter i rettslige, administrative eller voldgiftsprosedyrer;
  • Beskyttelse eller fysisk sikkerhet for deg selv eller en tredjepart;
  • Beskyttelse av helse — i prosedyrer utført av helseforetak eller fagfolk;
  • Våre legitime interesser, forutsatt at dine grunnleggende rettigheter og friheter ikke går foran slike interesser;
  • Kreditt beskyttelse.

For å finne ut mer om de juridiske grunnlagene, kan du når som helst kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt i dette dokumentet.

Kategorier av personopplysninger som behandles

For å finne ut hvilke kategorier av dine personopplysninger som behandles, kan du lese avsnittet "Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger" i dette dokumentet.

Hvorfor vi behandler dine personopplysninger

For å finne ut hvorfor vi behandler din personlige informasjon, kan du lese avsnittene "Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger" og "Formålene med behandlingen" i dette dokumentet.

Dine personvernrettigheter i Brasil, hvordan du sender inn en forespørsel og vårt svar på dine forespørsler

Dine brasilianske personvernrettigheter

Du har rett til å:

  • Få bekreftelse på eksistensen av behandlingsaktiviteter på dine personlige opplysninger;
  • Tilgang til din personlige informasjon;
  • Få ufullstendig, unøyaktig eller utdatert personlig informasjon rettet;
  • Hindre anonymisering, blokkering eller eliminering av unødvendig eller overdreven personlig informasjon, eller informasjon som ikke behandles i samsvar med LGPD;
  • Innhente informasjon om muligheten til å gi eller nekte ditt samtykke og konsekvensene av dette;
  • Innhente informasjon om tredjepartene som vi deler dine personopplysninger med;
  • Innhente, på din uttrykkelige forespørsel, overførbarheten til dine personlige opplysninger (unntatt anonymisert informasjon) til en annen tjeneste- eller produktleverandør, forutsatt at våre kommersielle og industrielle hemmeligheter er beskyttet;
  • Få sletting av dine personopplysninger som behandles hvis behandlingen var basert på ditt samtykke, med mindre ett eller flere unntak fastsatt i artikkel 16 i LGPD gjelder;
  • Tilbakekalle samtykket ditt når som helst;
  • Sende inn en klage relatert til dine personopplysninger til ANPD (National Data Protection Authority) eller til forbrukerbeskyttelsesorganer;
  • Motsette seg en behandlingsaktivitet i tilfeller der behandlingen ikke er utarbeidet i samsvar med lovens bestemmelser;
  • Be om klar og tilstrekkelig informasjon om kriteriene og prosedyrene som brukes for en automatisert beslutning; og
  • Be om gjennomgang av beslutninger som er gjort utelukkende på grunnlag av automatisert behandling av dine personlige opplysninger, som påvirker dine interesser. Disse inkluderer beslutninger om å definere din personlige, profesjonelle, forbruker- og kredittprofil, eller aspekter av din personlighet.

Du vil aldri bli diskriminert, eller på annen måte lide noen form for skade, hvis du utøver dine rettigheter.

Slik sender du inn forespørselen din

Du kan sende inn din uttrykkelige forespørsel om å utøve dine rettigheter gratis, når som helst, ved å bruke kontaktinformasjonen som er oppgitt i dette dokumentet, eller via din juridiske representant.

Hvordan og når vi vil svare på forespørselen din

Vi vil forsøke å svare raskt på dine forespørsler.
Uansett, hvis det er umulig for oss å gjøre det, vil vi sørge for å kommunisere til deg de faktiske eller juridiske årsakene som hindrer oss i å umiddelbart, eller på annen måte, etterkomme dine forespørsler. I tilfeller der vi ikke behandler din personlige informasjon,vil vi indikere for deg den fysiske eller juridiske personen du bør rette dine forespørsler til, hvis vi er i stand til å gjøre det.

Hvis du sender inn en bekreftelsesforespørsel om tilgang eller behandling av personlig informasjon, må du sørge for at du angir om du vil at personopplysningene dine skal leveres i elektronisk eller trykt form.
Du må også gi oss beskjed om du vil at vi skal svare på forespørselen din umiddelbart, i så fall vil vi svare på en forenklet måte, eller hvis du trenger en fullstendig avsløring i stedet.
I sistnevnte tilfelle vil vi svare innen 15 dager fra tidspunktet for forespørselen din, og gi deg all informasjon om opprinnelsen til dine personlige opplysninger, bekreftelse på om poster eksisterer eller ikke, eventuelle kriterier som brukes til behandlingen og formålene med behandlingen, samtidig som vi beskytter våre kommersielle og industrielle hemmeligheter.

I tilfelle du sender inn en rettelse, sletting, anonymisering eller blokkering av personlig informasjon, vil vi sørge for å umiddelbart kommunisere forespørselen din til andre parter som vi har delt dine personlige opplysninger med, slik at slike tredjeparter også kan overholde forespørselen din — unntatt i tilfeller der slik kommunikasjon er bevist umulig eller innebærer uforholdsmessig innsats fra vår side.

Overføring av personopplysninger utenfor Brasil tillatt i henhold til loven

Vi har lov til å overføre dine personlige opplysninger utenfor brasiliansk territorium i følgende tilfeller:

  • Når overføring er nødvendig for internasjonalt juridisk samarbeid mellom offentlig etterretning, etterforskning og påtaleorganer, i henhold til de juridiske midler gitt av folkeretten;
  • Når overføringen er nødvendig for å beskytte ditt liv eller fysiskesituasjon eller livet til en tredjepart;
  • Når overføringen er autorisert av ANPD;
  • Når overføringen er et resultat av en forpliktelse i en internasjonal samarbeidsavtale;
  • Når overføringen er nødvendig for utøvelsen av en offentlig orden eller rettslig tilsidesettelse av offentlig tjeneste;
  • Når overføringen er nødvendig for å overholde en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse, gjennomføring av en kontrakt eller foreløpige prosedyrer knyttet til en kontrakt, eller regelmessig utøvelse av rettigheter i rettslige, administrative eller voldgiftsprosedyrer.
Definisjoner og juridiske referanser

Personopplysninger (eller data)

All informasjon som direkte, indirekte eller i forbindelse med annen informasjon — inkludert et personlig identifikasjonsnummer — gjør det mulig å identifisere eller identifisere en fysisk person.

Brukerdata

Informasjon som samles inn automatisk gjennom denne applikasjonen (eller tredjepartstjenester som brukes i dette programmet), som kan omfatte: IP-adressene eller domenenavnene til datamaskinene som brukes av brukerne som bruker dette programmet, URI-adressene (Uni-form Resource Identifier), tidspunktet for forespørselen, metoden som brukes til å sende forespørselen til serveren, størrelsen på filen mottatt som svar, den numeriske koden som indikerer statusen til serverens svar (vellykket resultat, feil osv.), opprinnelsesstedet, funksjonene i nettleseren og operativsystemet som brukes av brukeren, de forskjellige tidsdetaljene per besøk (f.eks. tiden brukt på hver side i applikasjonen) og detaljene om banen som følges i applikasjonen med spesialreferanse til sekvensen av besøkte sider, og andre parametere om enhetens operativsystem og/eller brukerens IT-miljø.

Bruker

Personen som bruker denne applikasjonen som, med mindre annet er spesifisert, sammenfaller med den registrerte.

Data-subjekt

Den fysiske personen som personopplysningene refererer til.

Databehandler (eller datatilsyn)

Den fysiske eller juridiske personen, offentlig myndighet, byrå eller annet organ som behandler personopplysninger på vegne av kontrolløren, som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig (eller eier)

Den fysiske eller juridiske personen, offentlig myndighet, byrå eller annet organ som, alene eller sammen med andre, bestemmer formålene og midlene for behandling av personopplysninger, inkludert sikkerhetstiltakene angående operasjonen og bruk av denne applikasjonen. Behandlingsansvarlig, med mindre annet er spesifisert, er eieren av denne applikasjonen.

Denne applikasjonen

Måten brukerens personopplysninger samles inn og behandles på.

Tjeneste

Tjenesten som tilbys av denne applikasjonen som beskrevet i de relative vilkårene (hvis tilgjengelig) og på dette nettstedet/applikasjonen.

Den europeiske union (eller EU)

Med mindre annet er spesifisertd, inkluderer alle referanser i dette dokumentet til EU alle nåværende medlemsland til EU og Det europeiske økonomiske samarbeidsområde.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er Sporere som består av små datasett som er lagret i brukerens nettleser.

Sporere

Sporere indikerer enhver teknologi — f.eks. informasjonskapsler, unike identifikatorer, web beacons, innebygde skript, e-tagger og fingeravtrykk — som muliggjør sporing av brukere, for eksempel ved å få tilgang til eller lagre informasjon på brukerens enhet.


Juridisk informasjon

Denne personvernerklæringen er utarbeidet på grunnlag av bestemmelser i flere lovgivninger, inkludert artikkel 13/14 i forordning (EU) 2016/679 (generell databeskyttelsesforordning).
Denne personvernerklæringen gjelder utelukkende for denne applikasjonen, hvis ikke annet er angitt i dette dokumentet.

Siste oppdatering: 19. Oktober 2022