Sekretesspolicy

Denna applikation samlar in vissa personuppgifter från sina användare.

Personuppgifter som behandlas för följande ändamål och med hjälp av följande tjänster:

Reklam

  • Google DV360 and Yandex
    Personuppgifter: Spårare; Användningsdata

Analytics

  • Google Analytics 4
    Personuppgifter: Användningsdata
  • Google Analytics och Google Ads konverteringsspårning
    Personuppgifter: Spårare; Användningsdata

Värd- och backend-infrastruktur

  • Akamai Content Delivery Network
    Personuppgifter: Spårare; Användningsdata

Hantera kontakter och skicka meddelanden

  • Mailchimp
    Personuppgifter: Data som kommuniceras när du använder tjänsten
  • Mandrill
    Personuppgifter: olika typer av data

Remarketing och beteendeinriktning

  • Google Analytics och Google Ads konverteringsspårning
    Personuppgifter: Spårare; Användningsdata

Hantering av taggar

  • Google Taggstyrning
    Personuppgifter: Spårare

Trafikoptimering och distribution

  • Cloudflare
    Personuppgifter: olika typer av data som anges i tjänstens integritetspolicy

Information om att välja bort intressebaserad reklam

Förutom alla opt-out-funktioner som tillhandahålls av någon av de tjänster som anges i detta dokument, kan användare lära sig mer om hur man i allmänhet väljer bort intressebaserad reklam i det dedikerade avsnittet i cookiepolicyn.

Kontaktuppgifter

Ägare och personuppgiftsansvarig DSM CYPRUS SERVICES LTD, Naxou 1, 1st floor, flat/office 103, Strovolos, 2043, Nicosia, Cyprus
E-postadress för kontakt: support@coomeet.com

Typer av data som samlas in

Bland de typer av personuppgifter som denna applikation samlar in, av sig själv eller genom tredje part, finns det: Användningsdata; Data som kommuniceras när du använder tjänsten; Spårare; olika typer av data.

Fullständig information om varje typ av personuppgifter som samlas in tillhandahålls i de särskilda avsnitten i denna sekretesspolicy eller genom specifika förklaringstexter som visas före datainsamlingen.
Personuppgifter kan fritt tillhandahållas av användaren eller, i händelse av användningsdata, samlas in automatiskt när du använder denna applikation.
Om inget annat anges är alla data som begärs av denna applikation obligatoriska och underlåtenhet att tillhandahålla dessa uppgifter kan göra det omöjligt för denna applikation att tillhandahålla sina tjänster. I de fall där denna applikation specifikt anger att vissa data inte är obligatoriska, är användarna fria att inte kommunicera dessa uppgifter utan konsekvenser för tjänstens tillgänglighet eller funktion.
Användare som är osäkra på vilka personuppgifter som är obligatoriska är välkomna att kontakta ägaren. All användning av cookies — eller av andra spårningsverktyg — av denna applikation eller av ägarna av tredjepartstjänster som används av denna applikation tjänar syftet att tillhandahålla den tjänst som krävs av användaren, utöver alla andra syften som beskrivs i detta dokument och i cookiepolicyn, om tillgänglig.

Användare är ansvariga för alla personuppgifter från tredje part som erhållits, publicerats eller delats via denna applikation och bekräftar att de har tredje parts samtycke till att tillhandahålla uppgifterna till ägaren.

Läge och plats för behandling av uppgifterna

Metoder för bearbetning

Ägaren vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst, avslöjande, modifiering eller obehörig förstörelse av data.
Databehandlingen utförs med hjälp av datorer och / eller IT-aktiverade verktyg, enligt organisatoriska procedurer och lägen som är strikt relaterade till de angivna syftena. Förutom ägaren kan uppgifterna i vissa fall vara tillgängliga för vissa typer av ansvariga personer som är involverade i driften av denna applikation (administration, försäljning, marknadsföring, juridik, systemadministration) eller externa parter (såsom tredjepartsleverantörer av tekniska tjänster, postbärare, värdleverantörer, IT-företag, kommunikationsbyråer) som vid behov utses till databehandlare av ägaren. Den uppdaterade listan över dessa parter kan när som helst begäras från ägaren.

Rättslig grund för behandlingen

Ägaren kan behandla personuppgifter som rör användare om något av följande gäller:

  • Användare har gett sitt samtycke för ett eller flera specifika ändamål. Obs: Enligt vissa lagstiftningar kan ägaren tillåtas att behandla personuppgifter tills användaren invänder mot sådan behandling ("opt-out"), utan att behöva förlita sig på samtycke eller någon annan av följande rättsliga grunder. Detta gäller dock inte när behandlingen av personuppgifter omfattas av europeisk eller rysk dataskyddslagstiftning;
  • Tillhandahållande av data är nödvändigt för att fullgöra ett avtal med användaren och/eller för eventuella skyldigheter före avtalets ingående;
  • Behandling är nödvändig för att uppfylla en rättslig skyldighet som ägaren är föremål för;
  • Behandling är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller i utövandet av officiell myndighet som ägaren har;
  • Behandling är nödvändig för de legitima intressen som ägaren eller en tredje part eftersträvar.

I vilket fall som helst hjälper ägaren gärna till att klargöra den specifika rättsliga grunden som gäller för behandlingen, och i synnerhet om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsenligt krav eller ett krav som är nödvändigt för att ingå ett avtal.

Plats

Uppgifterna behandlas på ägarens operativa kontor och på andra platser där de parter som är involverade i behandlingen finns.

Beroende på användarens plats kan dataöverföringar innebära överföring av användarens data till ett annat land än sitt eget. För att ta reda på mer om platsen för behandling av sådana överförda data kan användare kontrollera avsnittet som innehåller information om behandlingen av personuppgifter.

Användare har också rätt att lära sig om den rättsliga grunden för dataöverföringar till ett land utanför Europeiska unionen eller till någon internationell organisation som regleras av folkrätten eller inrättats av två eller flera länder, till exempel FN, och om de säkerhetsåtgärder som vidtagits av ägaren för att skydda deras data.

Om någon sådan överföring äger rum kan användare ta reda på mer genom att kontrollera relevanta avsnitt i detta dokument eller fråga ägaren med hjälp av informationen i kontaktavsnittet.

Lagringstid

Personuppgifter ska behandlas och lagras så länge som det krävs för det ändamål de har samlats in för.

Därför:

  • Personuppgifter som samlas in för ändamål relaterade till utförandet av ett avtal mellan ägaren och användaren ska behållas tills ett sådant kontrakt har utförts fullt ut.
  • Personuppgifter som samlas in för ägarens legitima intressen ska behållas så länge som det behövs för att uppfylla sådana ändamål. Användare kan hitta specifik information om ägarens legitima intressen inom relevanta avsnitt i detta dokument eller genom att kontakta ägaren.

Ägaren kan tillåtas att behålla personuppgifter under en längre period när användaren har gett sitt samtycke till sådan behandling, så länge ett sådant samtycke inte återkallas. Dessutom kan ägaren vara skyldig att behålla personuppgifter under en längre period när det krävs för att utföra en rättslig skyldighet eller på order av en myndighet.

När lagringsperioden löper ut ska personuppgifter raderas. Därför kan rätten till tillgång, rätten till radering, rätten till rättelse och rätten till dataportabilitet inte verkställas efter utgången av lagringsperioden.

Ändamålen med behandlingen

Uppgifterna om användaren samlas in för att ägaren ska kunna tillhandahålla sin tjänst, uppfylla sina juridiska skyldigheter, svara på verkställighetsförfrågningar, skydda sina rättigheter och intressen (eller användarnas eller tredje parts rättigheter), upptäcka skadlig eller bedräglig aktivitet samt följande: Analytics, Hantera kontakter och skicka meddelanden, Tagghantering, Annonsering, värd och backend-infrastruktur, trafikoptimering och distribution samt remarketing och beteendeinriktning.

För specifik information om de personuppgifter som används för varje ändamål kan användaren hänvisa till avsnittet "Detaljerad information om behandlingen av personuppgifter".

Detaljerad information om behandlingen av personuppgifter

Personuppgifter samlas in för följande ändamål och med hjälp av följande tjänster:

Reklam

Denna typ av tjänst gör det möjligt att använda användardata för reklamkommunikationsändamål. Dessa meddelanden visas i form av banners och andra annonser på denna applikation, eventuellt baserat på användarens intressen.
Detta innebär inte att alla personuppgifter används för detta ändamål. Information och användningsvillkor visas nedan.
Vissa av de tjänster som anges nedan kan använda spårare för att identifiera användare eller så kan de använda beteendemässig retargeting-teknik, dvs. visa annonser som är skräddarsydda för användarens intressen och beteende, inklusive de som upptäcks utanför denna applikation. För mer information, se sekretesspolicyn för de relevanta tjänsterna.
Tjänster av detta slag erbjuder vanligtvis möjligheten att välja bort sådan spårning. Förutom alla opt-out-funktioner som erbjuds av någon av tjänsterna nedan kan användare lära sig mer om hur man i allmänhet väljer bort intressebaserad reklam i det särskilda avsnittet "Hur man väljer bort intressebaserad reklam" i detta dokument.

Google DV360

Google DV360 är en annonseringstjänst som tillhandahålls av Google LLC eller av Google Ireland Limited, beroende på hur ägaren hanterar databehandlingen, som gör det möjligt för ägaren att hantera och planera reklamkampanjer. Detta inkluderar att utforma annonserna, visa dem för rätt målgrupp, bjuda genom automatiserade beslutsverktyg (kallas "automatiserad budgivning") och mäta kampanjens resultat.
Användare kan välja att inaktivera spårarna för annonsanpassning genom att gå till: Inställningar för Google-annonser. Om du vill förstå Googles användning av data läser du Googles partnerpolicy.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy; Irland — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Yandex (YANDEX, LLC)

Yandex är en reklamtjänst som tillhandahålls av YANDEX, LLC.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: Ryska federationen — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Analytics

Tjänsterna i det här avsnittet gör det möjligt för ägaren att övervaka och analysera webbtrafik och kan användas för att hålla reda på användarbeteende.

Google Analytics 4 (Google LLC)

Google Analytics 4 är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google LLC ("Google"). Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och undersöka användningen av denna applikation, för att utarbeta rapporter om dess aktiviteter och dela dem med andra Google-tjänster.
Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.
I Google Analytics 4 används IP-adresser vid insamlingstillfället och kasseras sedan innan data loggas i något datacenter eller server. Användare kan lära sig mer genom att läsa Googles officiella dokumentation.
Personuppgifter som behandlas: Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy — Opt Out.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Google Analytics

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google LLC eller av Google Ireland Limited, beroende på hur ägaren hanterar databehandlingen ("Google"). Google använder de insamlade uppgifterna för att spåra och undersöka användningen av denna applikation, för att utarbeta rapporter om dess aktiviteter och dela dem med andra Google-tjänster.
Google kan använda de insamlade uppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy — Välj bort; Irland — Integritetspolicy — Opt Out.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Google Ads-konverteringsspårning

Google Ads-konverteringsspårning är en analystjänst som tillhandahålls av Google LLC eller av Google Ireland Limited, beroende på hur ägaren hanterar databehandlingen, som kopplar samman data från Google Ads-annonsnätverket med åtgärder som utförs i denna applikation.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy; Irland — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Värd- och backend-infrastruktur

Denna typ av tjänst har till syfte att vara värd för data och filer som gör att denna applikation kan köras och distribueras samt att tillhandahålla en färdig infrastruktur för att köra specifika funktioner eller delar av denna applikation.
Vissa tjänster bland de som anges nedan, om några, kan fungera via geografiskt distribuerade servrar, vilket gör det svårt att avgöra den faktiska platsen där personuppgifterna lagras.

Akamai Content Delivery Network (Akamai Technologies, Inc.)

Akamai är en värdtjänst som tillhandahålls av Akamai Technologies, Inc.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Hantera kontakter och skicka meddelanden

Denna typ av tjänst gör det möjligt att hantera en databas med e-postkontakter, telefonkontakter eller annan kontaktinformation för att kommunicera med användaren.
Dessa tjänster kan också samla in data om datum och tid då meddelandet visades av användaren, samt när användaren interagerade med det, till exempel genom att klicka på länkar som ingår i meddelandet.

Mailchimp (Intuit Inc.)

Mailchimp är en e-postadresshanterings- och meddelandesändningstjänst som tillhandahålls av Intuit Inc.
Personuppgifter som behandlas: Uppgifter som kommuniceras när du använder tjänsten.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Mandrill (The Rocket Science Group LLC)

Mandrill är en e-postadresshanterings- och meddelandesändningstjänst som tillhandahålls av The Rocket Science Group, LLC.
Personuppgifter som behandlas: olika typer av data.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Remarketing och beteendeinriktning

Denna typ av tjänst gör det möjligt för denna applikation och dess partners att informera, optimera och visa reklam baserat på tidigare användning av denna applikation av användaren.
Denna aktivitet underlättas genom att spåra användningsdata och genom att använda spårare för att samla in information som sedan överförs till de partners som hanterar remarketing- och beteendeinriktningsaktiviteten.
Vissa tjänster erbjuder ett remarketingalternativ baserat på e-postadresslistor.
Tjänster av detta slag erbjuder vanligtvis möjligheten att välja bort sådan spårning. Förutom alla opt-out-funktioner som erbjuds av någon av tjänsterna nedan kan användare lära sig mer om hur man i allmänhet väljer bort intressebaserad reklam i det särskilda avsnittet "Hur man väljer bort intressebaserad reklam" i detta dokument.

Google Ads Remarketing

Google Ads Remarketing är en remarketing- och beteendeinriktningstjänst som tillhandahålls av Google LLC eller av Google Ireland Limited, beroende på hur ägaren hanterar databehandlingen, som kopplar samman aktiviteten i denna applikation med Google Ads-annonsnätverket och DoubleClick-cookien. Om du vill förstå Googles användning av data läser du Googles partnerpolicy. Användare kan välja bort Googles användning av spårare för annonsanpassning genom att besöka Googles annonsinställningar.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy — Välj bort; Irland — Integritetspolicy — Opt Out.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Remarketing med Google Analytics

Remarketing med Google Analytics är en remarketing- och beteendeinriktningstjänst som tillhandahålls av Google LLC eller av Google Ireland Limited, beroende på hur ägaren hanterar databehandlingen, som kopplar samman spårningsaktiviteten som utförs av Google Analytics och dess spårare med Google Ads-annonsnätverket och Doubleclick-cookien.
Personuppgifter som behandlas: Spårare; Användningsdata.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy — Välj bort; Irland — Integritetspolicy — Opt Out.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Hantering av taggar

Den här typen av tjänst hjälper ägaren att hantera de taggar eller skript som behövs i det här programmet på ett centraliserat sätt.
Detta resulterar i att användarnas data flödar genom dessa tjänster, vilket potentiellt kan resultera i lagring av dessa data.

Google Taggstyrning (Google LLC)

Google Taggstyrning är en tagghanteringstjänst som tillhandahålls av Google LLC.
Personuppgifter som behandlas: Spårare.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Trafikoptimering och distribution

Denna typ av tjänst gör det möjligt för denna applikation att distribuera sitt innehåll med hjälp av servrar i olika länder och optimera deras prestanda.
Vilka personuppgifter som behandlas beror på egenskaperna och hur dessa tjänster implementeras. Deras funktion är att filtrera kommunikationen mellan denna applikation och användarens webbläsare.
Med tanke på den utbredda distributionen av detta system är det svårt att bestämma de platser till vilka innehållet som kan innehålla användarens personliga information överförs.

Cloudflare (Cloudflare Inc.)

Cloudflare är en trafikoptimerings- och distributionstjänst som tillhandahålls av Cloudflare Inc.
Hur Cloudflare är integrerat innebär att det filtrerar all trafik genom denna applikation, dvs kommunikation mellan denna applikation och användarens webbläsare, samtidigt som analysdata från denna applikation kan samlas in.
Personuppgifter som behandlas: olika typer av data som anges i tjänstens integritetspolicy.
Plats för behandling: USA — Sekretesspolicy.
Kategori av personlig information som samlas in enligt CCPA: internetinformation.

Information om att välja bort intressebaserad reklam

Förutom alla opt-out-funktioner som tillhandahålls av någon av de tjänster som anges i detta dokument, kan användare lära sig mer om hur man i allmänhet väljer bort intressebaserad reklam i det dedikerade avsnittet i cookiepolicyn.

Användarnas rättigheter

Användare kan utöva vissa rättigheter angående sina uppgifter som behandlas av ägaren.

I synnerhet har användare rätt att göra följande:

  • Återkalla sitt samtycke när som helst. Användare har rätt att återkalla samtycke om de tidigare har gett sitt samtycke till behandlingen av deras personuppgifter.
  • Invända mot behandling av deras data. Användare har rätt att invända mot behandlingen av deras uppgifter om behandlingen utförs på en annan rättslig grund än samtycke. Mer information finns i det särskilda avsnittet nedan.
  • Få åtkomst till deras data. Användare har rätt att få veta om data behandlas av ägaren, få information om vissa aspekter av behandlingen och få en kopia av de uppgifter som behandlas.
  • Verifiera och sök rättelse. Användare har rätt att verifiera riktigheten av deras data och be om att de uppdateras eller korrigeras.
  • Begränsa behandlingen av deras data. Användare har rätt att under vissa omständigheter begränsa behandlingen av sina uppgifter. I det här fallet kommer ägaren inte att behandla sina uppgifter för något annat syfte än att lagra dem.
  • Få sina personuppgifter raderade eller på annat sätt borttagna. Användare har rätt att under vissa omständigheter få sina uppgifter raderade från ägaren.
  • Ta emot deras data och få dem överförda till en annan personuppgiftsansvarig. Användare har rätt att få sina uppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och, om det är tekniskt möjligt, att få dem överförda till en annan styrenhet utan hinder. Denna bestämmelse är tillämplig förutsatt att uppgifterna behandlas med automatiserade medel och att behandlingen baseras på användarens samtycke, på ett avtal som användaren är en del av eller på skyldigheter före avtalet.
  • Lämna in ett klagomål. Användare har rätt att väcka talan vid sin behöriga dataskyddsmyndighet.

Uppgifter om rätten att invända mot behandling

Om personuppgifter behandlas för ett allmänt intresse, i utövandet av en officiell myndighet som ägaren har eller för de legitima intressen som ägaren eftersträvar, kan användare invända mot sådan behandling genom att tillhandahålla en grund relaterad till deras speciella situation för att motivera invändningen.

Användare måste veta att om deras personuppgifter behandlas för direkt marknadsföring kan de dock när som helst invända mot den behandlingen utan att ge någon motivering. För att lära sig, om ägaren behandlar personuppgifter för direkt marknadsföring, kan användare hänvisa till relevanta avsnitt i detta dokument.

Hur man utövar dessa rättigheter

Eventuella förfrågningar om att utöva användarrättigheter kan riktas till ägaren via kontaktuppgifterna i detta dokument. Dessa förfrågningar kan utövas gratis och kommer att behandlas av ägaren så tidigt som möjligt och alltid inom en månad.

Cookiepolicy

Denna applikation använder spårare. För att lära dig mer kan användaren konsultera cookiepolicyn.

Ytterligare information om insamling och bearbetning av data

Rättsliga åtgärder

Användarens personuppgifter kan användas för juridiska ändamål av ägaren i domstol eller i de steg som leder till eventuella rättsliga åtgärder till följd av felaktig användning av denna applikation eller relaterade tjänster.
Användaren förklarar sig vara medveten om att ägaren kan vara skyldig att avslöja personuppgifter på begäran av offentliga myndigheter.

Ytterligare information om användarens personuppgifter

Förutom informationen i denna sekretesspolicy kan denna applikation förse användaren med ytterligare och kontextuell information om vissa tjänster eller insamling och behandling av personuppgifter på begäran.

Systemloggar och underhåll

För drift- och underhållsändamål kan denna applikation och eventuella tjänster från tredje part samla in filer som registrerar interaktion med denna applikation (systemloggar) använder andra personuppgifter (t.ex. IP-adressen) för detta ändamål.

Information som inte ingår i denna policy

Mer information om insamling eller behandling av personuppgifter kan när som helst begäras från ägaren. Se kontaktinformationen i början av detta dokument.

Hur "Spåra inte"-förfrågningar hanteras

Denna applikation stöder inte "Spåra inte" -förfrågningar.
För att avgöra om någon av de tredjepartstjänster som den använder uppfyller "Spåra inte"-förfrågningarna, läs deras sekretesspolicy.

Ändringar i denna integritetspolicy

Ägaren förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i denna sekretesspolicy genom att meddela sina användare på denna sida och eventuellt inom denna applikation och / eller — så långt det är tekniskt och juridiskt möjligt — skicka ett meddelande till användare via all kontaktinformation som är tillgänglig för ägaren. Det rekommenderas starkt att kontrollera den här sidan ofta, med hänvisning till datumet för den senaste ändringen som anges längst ner.

Om ändringarna påverkar behandlingsaktiviteter som utförs på grundval av användarens samtycke, ska ägaren samla in nytt samtycke från användaren, där så krävs.

Information för kaliforniska konsumenter

Denna del av dokumentet integreras med och kompletterar informationen i resten av sekretesspolicyn och tillhandahålls av företaget som driver denna applikation och, i förekommande fall, dess moderbolag, dotterbolag och dotterbolag (i detta avsnitt kallas gemensamt "vi", "oss", "vår").

Bestämmelserna i detta avsnitt gäller för alla användare som är konsumenter bosatta i delstaten Kalifornien, USA, enligt "California Consumer Privacy Act of 2018" (Användare hänvisas till nedan, helt enkelt som "du", "din", "din"), och för sådana konsumenter ersätter dessa bestämmelser alla andra eventuellt avvikande eller motstridiga bestämmelser i sekretesspolicyn.

Denna del av dokumentet använder termen "personlig information" som den definieras i California Consumer Privacy Act (CCPA).

Kategorier av personuppgifter som samlas in, lämnas ut eller säljs

I det här avsnittet sammanfattar vi de kategorier av personuppgifter som vi har samlat in, avslöjat eller sålt och syftet med dem. Du kan läsa om dessa aktiviteter i detalj i avsnittet "Detaljerad information om behandling av personuppgifter" i detta dokument.

Information vi samlar in: de kategorier av personuppgifter vi samlar in

Vi har samlat in följande kategorier av personlig information om dig: internetinformation.

Vi kommer inte att samla in ytterligare kategorier av personlig information utan att meddela dig.

Hur vi samlar in information: Vilka är källorna till den personliga information vi samlar in?

Vi samlar in ovan nämnda kategorier av personuppgifter, antingen direkt eller indirekt, från dig när du använder denna applikation.

Till exempel tillhandahåller du direkt din personliga information när du skickar förfrågningar via något formulär i denna applikation. Du tillhandahåller också personlig information indirekt när du navigerar i denna applikation, eftersom personlig information om dig automatiskt observeras och samlas in. Slutligen kan vi samla in din personliga information från tredje part som arbetar med oss i samband med tjänsten eller med funktionen av denna applikation och dess funktioner.

Hur vi använder den information vi samlar in: delning och avslöjande av din personliga information med tredje part för ett affärsändamål

Vi kan lämna ut den personliga information vi samlar in om dig till en tredje part för affärsändamål. I det här fallet ingår vi ett skriftligt avtal med en sådan tredje part som kräver att mottagaren både håller personuppgifterna konfidentiella och inte använder dem för något annat syfte än de som är nödvändiga för att fullgöra avtalet.

Vi kan också lämna ut din personliga information till tredje part när du uttryckligen ber eller godkänner oss att göra det för att förse dig med vår tjänst.

För att ta reda på mer om syftet med behandlingen, se relevant avsnitt i detta dokument.

Ingen försäljning av din personliga information

Under de senaste 12 månaderna har vi inte sålt någon av dina personuppgifter.

För vilka ändamål använder vi dina personuppgifter?

Vi kan använda din personliga information för att möjliggöra driften av denna applikation och dess funktioner ("affärsändamål"). I sådana fall kommer din personliga information att behandlas på ett sätt som är nödvändigt och proportionellt mot det affärsändamål för vilket den samlades in, och strikt inom gränserna för kompatibla operativa ändamål.

Vi kan också använda din personliga information av andra skäl, till exempel för kommersiella ändamål (som anges i avsnittet "Detaljerad information om behandling av personuppgifter" i detta dokument), samt för att följa lagen och försvara våra rättigheter inför de behöriga myndigheterna där våra rättigheter och intressen hotas eller vi lider en faktisk skada.

Vi kommer inte att använda din personliga information för olika, orelaterade eller inkompatibla ändamål utan att meddela dig.

Dina integritetsrättigheter i Kalifornien och hur du utövar dem

Rätten till vetskap och portabilitet

Du har rätt att begära att vi lämnar ut:

  • Kategorierna och källorna till den personliga information som vi samlar in om dig, de syften för vilka vi använder din information och med vilken sådan information delas;
  • Vid försäljning av personlig information eller avslöjande för affärsändamål, två separata listor där vi avslöjar:
    • för försäljning, de personliga informationskategorier som köpts av varje mottagarkategori; och
    • för avslöjanden för ett affärsändamål, de kategorier av personuppgifter som erhållits av varje mottagarkategori.

Avslöjandet som beskrivs ovan kommer att begränsas till den personliga information som samlats in eller använts under de senaste 12 månaderna.

Om vi levererar vårt svar elektroniskt kommer den bifogade informationen att vara "bärbar", dvs. levereras i ett lättanvändbart format så att du kan överföra informationen till en annan enhet utan hinder — förutsatt att detta är tekniskt genomförbart.

Rätten att begära radering av dina personuppgifter

Du har rätt att begära att vi raderar någon av dina personuppgifter, med förbehåll för undantag som anges i lagen (såsom, inklusive men inte begränsat till, där informationen används för att identifiera och reparera fel i denna applikation, för att upptäcka säkerhetsincidenter och skydda mot bedrägliga eller olagliga aktiviteter, för att utöva vissa rättigheter etc.).

Om inget juridiskt undantag gäller, som ett resultat av att du utövar din rätt, kommer vi att radera din personliga information och be någon av våra tjänsteleverantörer att göra det.

Hur du utövar dina rättigheter

För att utöva de rättigheter som beskrivs ovan måste du skicka din verifierbara begäran till oss genom att kontakta oss via informationen i detta dokument.

För att vi ska kunna svara på din begäran är det nödvändigt att vi vet vem du är. Därför kan du bara utöva ovanstående rättigheter genom att göra en verifierbar begäran som måste:

  • Tillhandahålla tillräcklig information som gör det möjligt för oss att rimligen verifiera att du är den person om vilken vi samlade in personlig information eller en auktoriserad representant;
  • Beskriv din begäran tillräckligt detaljerat för att vi ska kunna förstå, utvärdera och svara på den på rätt sätt.

Vi kommer inte att svara på någon begäran om vi inte kan verifiera din identitet och därför bekräfta att den personliga information som vi har i vår ägo faktiskt relaterar till dig.

Om du inte personligen kan skicka in en verifierbar begäran kan du auktorisera en person som är registrerad hos Kaliforniens utrikesminister att agera för din räkning.

Om du är vuxen kan du göra en verifierbar begäran på uppdrag av en minderårig under din föräldramyndighet.

Du kan skicka in högst 2 förfrågningar under en period av 12 månader.

Hur och när vi förväntas hantera din förfrågan

Vi kommer att bekräfta mottagandet av din verifierbara begäran inom 10 dagar och ge information om hur vi kommer att behandla din begäran.

Vi kommer att svara på din begäran inom 45 dagar efter mottagandet. Om vi behöver mer tid kommer vi att förklara för dig orsakerna till att och hur mycket mer tid vi behöver. Observera i detta avseende att det kan ta upp till 90 dagar att uppfylla din begäran.

Våra upplysningar täcker den föregående 12-månadersperioden.

Om vi nekar din begäran kommer vi att förklara orsakerna bakom vårt avslag.

Vi tar inte ut någon avgift för att behandla eller svara på din verifierbara begäran såvida inte en sådan begäran är uppenbart ogrundad eller överdriven. I sådana fall kan vi ta ut en rimlig avgift eller vägra att agera på begäran. I båda fallen kommer vi att kommunicera våra val och förklara orsakerna bakom det.

Information för användare som bor i Brasilien

Denna del av dokumentet integreras med och kompletterar informationen i resten av sekretesspolicyn och tillhandahålls av den enhet som kör denna applikation och, i förekommande fall, dess moderbolag, dotterbolag och närstående bolag (i detta avsnitt kallas kollektivt "vi", "oss", "vår").
Bestämmelserna i detta avsnitt gäller för alla användare som bor i Brasilien, enligt "Lei Geral de Proteção de Dados" (Användare hänvisas till nedan, helt enkelt som "du", "din", "din"). För sådana användare ersätter dessa bestämmelser alla andra eventuellt avvikande eller motstridiga bestämmelser i sekretesspolicyn.
Denna del av dokumentet använder termen "personlig information" som den definieras i Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD).

Grunderna för hur vi behandlar dina personuppgifter

Vi kan behandla dina personuppgifter endast om vi har en rättslig grund för sådan behandling. Rättsliga grunder är följande:

  • Ditt samtycke till relevanta behandlingsaktiviteter;
  • Efterlevnad av en juridisk eller lagstadgad skyldighet som ligger hos oss;
  • Genomförande av offentlig politik som föreskrivs i lagar eller andra författningar eller som grundar sig på kontrakt, överenskommelser och liknande rättsliga instrument;
  • Studier utförda av forskningsenheter, helst utförda på anonymiserad personlig information;
  • Genomförandet av ett avtal och dess preliminära förfaranden, i fall där du är part i nämnda avtal;
  • Utövandet av våra rättigheter i rättsliga, administrativa eller skiljedomsförfaranden;
  • Skydd eller fysisk säkerhet för dig själv eller en tredje part;
  • Skyddet av hälsan — i förfaranden som utförs av hälso- och sjukvårdsenheter eller yrkesverksamma;
  • Våra legitima intressen, förutsatt att dina grundläggande rättigheter och friheter inte har företräde framför sådana intressen; och
  • Kreditriskskydd.

Om du vill veta mer om de rättsliga grunderna kan du när som helst kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna i detta dokument.

Kategorier av personuppgifter som behandlas

För att ta reda på vilka kategorier av dina personuppgifter som behandlas kan du läsa avsnittet "Detaljerad information om behandling av personuppgifter" i detta dokument.

Varför vi behandlar dina personuppgifter

För att ta reda på varför vi behandlar din personliga information kan du läsa avsnitten "Detaljerad information om behandlingen av personuppgifter" och "Syftet med behandlingen" i detta dokument.

Dina brasilianska integritetsrättigheter, hur du lämnar in en begäran och vårt svar på dina förfrågningar

Dina brasilianska integritetsrättigheter

Du har rätt att:

  • Få bekräftelse på förekomsten av behandlingsaktiviteter på din personliga information;
  • Tillgång till din personliga information;
  • Få ofullständiga, felaktiga eller föråldrade personuppgifter rättade;
  • Erhålla anonymisering, blockering eller eliminering av din onödiga eller överdrivna personliga information, eller av information som inte behandlas i enlighet med LGPD;
  • Få information om möjligheten att tillhandahålla eller neka ditt samtycke och konsekvenserna därav;
  • Få information om de tredje parter som vi delar din personliga information med;
  • På din uttryckliga begäran erhålla portabilitet av din personliga information (med undantag för anonymiserad information) till en annan tjänste- eller produktleverantör, förutsatt att våra kommersiella och industriella hemligheter skyddas;
  • Få radering av din personliga information som behandlas om behandlingen baserades på ditt samtycke, såvida inte ett eller flera undantag som föreskrivs i artikel 16 i LGPD gäller;
  • Återkalla ditt samtycke när som helst;
  • Lämna in ett klagomål relaterat till din personliga information till ANPD (National Data Protection Authority) eller till konsumentskyddsorgan;
  • Motsätta sig en behandlingsaktivitet i fall där behandlingen inte utförs i enlighet med lagens bestämmelser;
  • Begära tydlig och adekvat information om de kriterier och förfaranden som används för ett automatiserat beslut, och
  • Begära granskning av beslut som fattats enbart på grundval av den automatiska behandlingen av din personliga information, som påverkar dina intressen. Dessa inkluderar beslut att definiera din personliga, professionella, konsument- och kreditprofil eller aspekter av din personlighet.

Du kommer aldrig att diskrimineras, eller på annat sätt lida någon form av skada, om du utövar dina rättigheter.

Så här lämnar du in din begäran

Du kan när som helst lämna in din uttryckliga begäran om att utöva dina rättigheter utan kostnad, genom att använda kontaktuppgifterna i detta dokument eller via ditt juridiska ombud.

Hur och när vi kommer att svara på din förfrågan

Vi kommer att sträva efter att snabbt svara på dina förfrågningar.
I vilket fall som helst, om det skulle vara omöjligt för oss att göra det, kommer vi att se till att kommunicera till dig de faktiska eller juridiska skäl som hindrar oss från att omedelbart, eller på annat sätt någonsin, följa dina önskemål. I de fall vi inte behandlar din personliga information kommer vi att ange för dig vilken fysisk eller juridisk person du ska rikta dina förfrågningar till, om vi är i stånd att göra det.

I händelse av att du lämnar in en bekräftelsebegäran om åtkomst eller behandling av personlig information, se till att du anger om du vill att din personliga information ska levereras i elektronisk eller tryckt form.
Du måste också meddela oss om du vill att vi ska svara på din begäran omedelbart, i vilket fall vi kommer att svara på ett förenklat sätt, eller om du behöver en fullständig information i stället.
I det senare fallet kommer vi att svara inom 15 dagar från tidpunkten för din begäran och ge dig all information om ursprunget till din personliga information, bekräftelse på om det finns register eller inte, eventuella kriterier som används för behandlingen och syftet med behandlingen, samtidigt som vi skyddar våra kommersiella och industriella hemligheter.

I händelse av att du lämnar in en begäran om rättelse, radering, anonymisering eller blockering av personlig information, kommer vi att se till att omedelbart kommunicera din begäran till andra parter som vi har delat din personliga information med för att göra det möjligt för sådana tredje parter att också följa din begäran — utom i fall där sådan kommunikation har visat sig vara omöjlig eller innebär oproportionerlig ansträngning från vår sida.

Överföring av personlig information utanför Brasilien som tillåts enligt lagen

Vi får överföra din personliga information utanför det brasilianska territoriet i följande fall:

  • när överföringen är nödvändig för internationellt rättsligt samarbete mellan offentliga underrättelse-, utrednings- och lagföringsorgan, i enlighet med de rättsliga medel som föreskrivs i internationell rätt;
  • När överföringen är nödvändig för att skydda ditt liv eller din fysiska säkerhet eller en tredje parts liv;
  • När överföringen är godkänd av ANPD;
  • När överföringen är en följd av ett åtagande som gjorts i ett internationellt samarbetsavtal;
  • När överföringen är nödvändig för att genomföra en allmän ordning eller rättslig tilldelning av offentliga tjänster;
  • När överlåtelsen är nödvändig för att uppfylla en rättslig eller regleringsmässig skyldighet, för att fullgöra ett avtal eller preliminära förfaranden som rör ett avtal eller för att regelbundet utöva rättigheter i rättsliga, administrativa eller skiljedomsförfaranden.
Definitioner och juridiska referenser

Personuppgifter (eller data)

All information som direkt, indirekt eller i samband med annan information — inklusive ett personnummer — gör det möjligt att identifiera eller identifiera en fysisk person.

Användningsdata

Information som samlas in automatiskt via denna applikation (eller tjänster från tredje part som används i denna applikation), som kan inkludera: IP-adresserna eller domännamnen för de datorer som används av användarna som använder denna applikation, URI-adresserna (Uniform Resource Identifier), tidpunkten för begäran, metoden som används för att skicka begäran till servern, storleken på filen som tas emot som svar, den numeriska koden som anger status för serverns svar (framgångsrikt resultat, fel etc.), ursprungsland, funktionerna i webbläsaren och operativsystemet som används av användaren, de olika tidsuppgifterna per besök (t.ex. den tid som spenderas på varje sida i applikationen) och detaljerna om sökvägen som följs i applikationen med särskild hänvisning till sekvensen av besökta sidor, och andra parametrar om enhetens operativsystem och/eller användarens IT-miljö.

Användare

Den person som använder denna applikation som, om inte annat anges, sammanfaller med den registrerade.

Registrerad

Den fysiska person som personuppgifterna avser.

Databehandlare (eller dataövervakare)

Den fysiska eller juridiska person, offentliga myndighet, byrå eller annat organ som behandlar personuppgifter på uppdrag av den registeransvarige, enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Personuppgiftsansvarig (eller ägare)

Den fysiska eller juridiska person, offentliga myndighet, byrå eller annat organ som, ensamt eller tillsammans med andra, bestämmer ändamålen och medlen för behandlingen av personuppgifter, inklusive säkerhetsåtgärder för drift och användning av denna applikation. Datakontrollanten, om inte annat anges, är ägaren till denna applikation.

Denna applikation

Det sätt på vilket användarens personuppgifter samlas in och behandlas.

Tjänst

Tjänsten som tillhandahålls av denna applikation enligt beskrivningen i de relativa villkoren (om tillgängligt) och på denna webbplats / applikation.

Europeiska unionen (eller EU)

Om inget annat anges omfattar alla hänvisningar i detta dokument till Europeiska unionen alla nuvarande medlemsstater till Europeiska unionen och europeiska ekonomiska samarbetsområdet.

Cookie

Cookies är spårare som består av små uppsättningar data som lagras i användarens webbläsare.

Spårare

Spårare indikerar all teknik — t.ex. cookies, unika identifierare, webbfyrar, inbäddade skript, e-taggar och fingeravtryck — som möjliggör spårning av användare, till exempel genom att komma åt eller lagra information på användarens enhet.


Juridisk information

Denna sekretesspolicy har utarbetats på grundval av bestämmelser i flera lagstiftningar, inklusive artikel 13/14 i förordning (EU) 2016/679 (allmän dataskyddsförordning).
Denna sekretesspolicy avser endast denna applikation, om inte annat anges i detta dokument.

Senaste uppdatering: 19 oktober 2022